Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pyynikin kesäteatterin Suomen hevoseen muutoksia – Äiten roolissa nähdään Mari Turunen

Pyynikin kesäteatterissa saa 8. heinäkuuta 2022 ensi-iltansa Sirkku Peltolan menestyskomedia Suomen hevonen. Miehityksessä on tuotannollisista syistä tehty muutoksia. Äiten roolissa nähdään Mari Turunen Tampereen Teatterista ja KK:n roolissa Petra Ahola Tampereen Työväen Teatterista.

Muissa rooleissa ovat Tuire Salenius (Aili) ja Juhani Laitala (Lassi) sekä Miia Selin (Jaana) ja Aimo Räsänen (Kai) ja Teija Auvinen (Mervi) Tampereen Työväen Teatterista. Näytelmä on Pyynikin kesäteatterin, Tampereen Työväen Teatterin ja Tampereen Teatterin yhteistuotanto.

Kesän toinen uutuus on nuorisomusikaali Groove, jonka ensi-iltaa juhlitaan 14.6.2022. Marika Vapaavuorenkäsikirjoittama ja ohjaama musikaali on Pyynikin kesäteatterin ja Tampereen yhteiskoulun lukio TYK:n yhteistuotanto. Ilmaisutaidon opiskelijoiden lisäksi näyttämöllä nähdään tähtiluokan näyttelijät Lari Halme, Petra Karjalainen (TTT) ja Verneri Lilja.

– Pyynikin kesäteatterin uutuudet kiinnostavat ja lippujen ennakkovarausaste on korkea. Odotamme menestyksekästä kesää, toteaa Pyynikin kesäteatterin johtaja Kai Hintsanen tiedotteessa.

– Ensi-iltojen tuotanto etenee suunnitellusti. Suomen hevosen ensimmäinen harjoitusjakso Tampereen Työväen Teatterilla päättyi juuri ja nuorisomusikaali Grooven työryhmä on aloittelemassa harjoituksia vuoden vaihteen jälkeen, hän jatkaa.