Nyt tulee Laikku-live! – Kulttuuritalo lanseeraa uuden tapahtumakonseptin

Kulttuuritalo Laikussa alkaa uusi tapahtumakonsepti. Laikku-live -konserttien tarkoitus on tuoda laadukkaita musiikkielämykset kaikkien ulottuville. Asiasta kertoo Tampereen kaupunki tiedotteessaan.

Konsertteihin otetaan sekä yleisöä että se lähetetään livestream-lähetyksenä internetissä, jossa esitys on katsottavissa myös suoran lähetyksen jälkeen. Konsertit ovat yleisölle maksuttomia: konserttien ja livestriimin tarkoituksena on tuoda sisältöjä kaikille tulotasosta riippumatta.

Konsertteja toteutetaan eri kohderyhmille. Ensimmäisessä Laikku-livessä esiintyy lastenmusiikkiorkesteri Siina ja Taikaradio, joka on konsertoinut jo yli 14 vuotta ympäri Suomea. Siina on koulutukseltaan varhaisiän musiikinopettaja ja hän on tuttu musiikkitoimittaja myös tv:n lastenohjelmista sekä suosittu tubettaja YouTuben Siinan TaikaStudio -kanavalta.

Siina & Taikaradio sai Vuoden Lastenmusiikkiyhtye 2020 -palkinnon.

Siina ja Taikaradion Laulubussilla kohti joulua -konsertti on Kulttuuritalo Laikun Musiikkisalissa sunnuntaina 19. joulukuuta kello 13.00. Konserttiin on ennakkoilmoittautuminen. Konsertin livestream-lähetys on katsottavissa Kulttuuri Tampere -Youtube-kanavalla. Konsertti toteutetaan yhteistyössä Lastenkulttuurikeskus Rullan kanssa.

Keväällä 2022 järjestetään yhteensä kolme Laikku-live -konserttia. Esiintyjät julkistetaan tammikuussa 2022.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut