Maskipakko palaa myös Pirkanmaan ELY-keskuksen joukkoliikenteeseen

Maskipakko tekee paluun myös Pirkanmaan ELY-keskuksen joukkoliikenteeseen. Maskipakko astuu voimaan torstaina. Pirkanmaan joukkoliikenteen maskipakko on luonteva jatke Nysse-liikenteessä viime viikolla voimaan astuneelle käytännölle.

ELY-keskus kertoo ratkaisusta tiedotteessa.

Pirkanmaan ELY-keskus on linjannut, että myös ELY-keskuksen hankkimaan seudulliseen joukkoliikenteeseen palautetaan maskipakko torstaista alkaen. Tampereen kaupunkiseudun Nysse-liikenteessä maskipakko astui uudelleen voimaan viime perjantaina.

Maskipakko koskee 12 vuotta täyttäneitä matkustajia. Maskipakosta voivat poiketa vain sellaiset matkustajat, jotka eivät terveytensä vuoksi voi käyttää maskia.

Palauttamalla maskipakko myös Pirkanmaan ELY-keskuksen toimivalta-alueen seudulliseen joukkoliikenteeseen pyritään koronavirustartuntojen leviämistä maakunnassa estämään entistä tehokkaammin. Maskipakko katsotaan luontevaksi jatkeeksi Nysse-liikenteen käytännölle varsinkin, kun matkustusaika seutuliikenteessä usein on lähiliikennettä pidempi.

Uutista päivitetty 8.12. kello 9.22: Lisätty linkki tiedotteeseen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut