Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kokenut puolustaja jatkaa Ilveksessä – "On tullut erinomaisesti sisään joukkueeseemme"

llveksessä koeajalla ollut puolustaja Juuso Pulli, 30, jatkaa joukkueessa kauden 2021–2022 loppuun saakka. Seura tiedotti asiasta tiistaina.

Alkukaudella Mestiksessä Iisalmen Peli-Karhuja edustanut Pulli siirtyi marraskuussa Ilvekseen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Puolustaja pelasi koeaikansa aikana kolme Liiga-ottelua, joissa hän merkkautti yhden syöttöpisteen.

Pullin tilille on kertynyt Liigassa kuudella kaudella yhteensä 164 runkosarjaottelua ja 27 playoffs-ottelua. Ulkomailla puolustaja on kiekkoillut Itävallassa, Tanskassa ja Sloveniassa, missä hän voitti AlpsHL-liigan mestaruuden HK Olimpija Ljubljanan joukkueessa viime kaudella.

– Hän on tullut erinomaisesti sisään joukkueeseemme, sopeutunut arkeemme ja sitoutunut rooliinsa sekä seuramme toimintatapoihin. Hänen loppukauden sopimuksensa myötä saamme puolustukseemme jatkuvuutta ja syvyyttä, jota tarvitsemme erityisesti alle 20-vuotiaiden MM-kisojen aikaan sekä loppukauden otteluruuhkissa, kommentoi sopimusta tiedotteessa Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.