Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

"Erkku antoi minulle mahdollisuuden haastaa hänet viikosta toiseen" – Tanssii Tähtien Kanssa -kisan voitto meni tamperelaiselle tanssinopettajalle

MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -kisan näyttelijä Ernest Lawsonin kanssa voittanut tamperelainen tanssinopettaja Anniina Koivuniemi on palannut arkeen.

Koivuniemi oli jo torstaina ohjaamassa tanssitunteja Sastamalassa sijaitsevassa TanssinTahti-tanssikoulussa, jonka omistavat hänen äitinsä Liisa Kontturi-Paasikko ja sisarensa Marjukka Koivuniemi.

Anniina Koivuniemi kertoo saaneensa viime sunnuntaina tulleen TTK-voiton jälkeen lisää työtarjouksia, mikä tarkoittaa mahdollisia keikkatöitä eri puolilla Suomea TanssinTahdin kautta.

– Ihmisiä varmastikin kiinnostaa nähdä tapani opettaa ja se, miten ”Erkusta” kuoriutui niin hyvä tanssija niin lyhyessä ajassa, Koivuniemi toteaa.

Koivuniemi voitti Tanssii Tähtien Kanssa -kilvan ensimmäisellä tähtiopettajakaudellaan. Hän tiesi kisaan lähtiessään suurin piirtein, mitä on odotettavissa, mutta tanssipari eli tähtioppilas oli Koivuniemellekin mysteeri koko kansalle julkistamiseen asti.

Nyt voidaan todeta, että Koivuniemestä ja Lawsonista kasvoi lähes täydellinen tanssipari, joka paransi tasoaan viikosta toiseen.

– Lähtökohtahan on jännittävä, koska yhtäkkiä kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä viettää joka viikko viisi tuntia päivässä treenisalilla.

– Kehityksestä kuuluu kaikki kunnia Erkulle, joka oli innostunut ja motivoitunut alusta asti. Erkku antoi minulle mahdollisuuden haastaa hänet viikosta toiseen. Pystyin siis laittamaan koreografiaan joka viikolle lisää haastetta ja Erkku otti haasteet aina vastaan, Anniina Koivuniemi kehuu.

Kilpa muuttuu koko ajan rankemmaksi sekä henkisesti että fyysisesti.

Tanssiparit eivät tiedä, ovatko enää seuraavalla viikolla kisassa mukana, joten tähtiopettajat ja -oppilaat saattavat ottaa loppukaudelle lisätöitä. Jos pari selviytyykin finaaliin saakka, käyvät viikot jo melko uuvuttaviksi.

– Ja loppuvaiheessahan tulee sunnuntain ohjelmassa esitettäväksi enemmän kuin yksi tanssi, finaalissa peräti kolme, joten treeniviikolla riittää kiirettä, Koivuniemi muistuttaa.

Tanssii Tähtien Kanssa kerää joka lähetyksellään miljoonayleisön.

Anniina Koivuniemi sanoo tanssijoiden tiedostavan sen, että ruudun takana on paljon jokaista liikettä tapittavia silmäpareja, mutta kilpaparit eivät sellaista mieti. Keskittyminen harjoitteluun on niin vahvaa.

– Henkilökohtainen julkisuus tietysti muuttui kauden myötä. Kadulla saa kävellä ihan rauhassa, mutta olen saanut sosiaalisen median kautta todella paljon viestejä koko TTK-kauden ajan, Anniina Koivuniemi sanoo.