Ilves-faneilta huolestunut kannanotto: Saako uudella areenalla kannattaa Hakametsän malliin? – "Kritiikki kohdistuu areenan porukkaan, rakennuttajaan ja viranomaisiin"

Tampereen Ilveksen kiekkojoukkuetta kannattava Osasto 41 on julkaissut sosiaalisessa mediassa kannanoton, jossa se kritisoi uuteen areenaan liittyviä ohjeistuksia.

Toisin sanoen ryhmä katsoo, että heiltä on kielletty moni sellainen tapa kannattaa, jotka olivat mahdollisia vielä vanhassa Hakametsän jäähallissa.

– Olemme saaneet ohjeistuksia uuteen huippumoderniin areenaan liittyen: yli 1x1m liput kielletty, lippujen heiluttaminen muulloin kuin maalin jälkeen kielletty, tifot kielletty, seisominen kielletty. Myöskin toteuttamatta jäi banderolliaita, capotorni, varastotila ja tifojen esittämistä parantavat välineet. Toivottavasti valoshow't ja kovien laukausten äänitehosteet toimivat kuten pitää, faniryhmä kirjoittaa Facebookissa.

Osasto 41 korostaa, ettei se halua moittia seuraa millään tavalla.

– Haluamme huomauttaa, että Ilveksellä ei ole mitään tekemistä näiden kieltojen ja lupausten rikkomisten kanssa. Meillä on ollut koko ajan erinomainen keskusteluyhteys toimiston suuntaan ja olemme pyrkineet yhdessä luomaan mahdollisimman hyvät olosuhteet kannattajatoiminnan kasvamiselle. Kaikki kritiikki kohdistuu areenan porukkaan, rakennuttajaan ja viranomaisiin, faniryhmän kannanotossa todetaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut