Pirkanmaan K-Supermarketeissa voi lahjoittaa ruokalahjan vähävaraiselle – "Moni joutuu tuskailemaan ruokaostosten kanssa"

Yli 120 K-Supermarketia ympäri Suomen toteuttaa tänä jouluna ensimmäistä kertaa Auta Ruokalahjalla -keräyksen. Myös pirkanmaalaisilla on mahdollisuus auttaa vähävaraisia lapsiperheitä ruokalahjoituksin.

Keräys alkaa ensi tiistaina, ja se toteutetaan yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa. Lisäksi K-Supermarketit tekevät Mannerheimin Lastensuojeluliiton kautta erillisen lahjoituksen, jonka myötä PIrkanmaan alueella jaetaan ruokalahjakortteja 220 perheelle.

Keräys on meneillään 31. joulukuuta saakka, ja asiakkaat voivat osallistua keräykseen lahjoittamalla hyvin säilyviä elintarvikkeita. Lahjoitetut jouluherkut jaetaan eri puolilla Suomea Mannerheimin Lastensuojeluliiton kohtaamispaikoissa lapsiperheille.

– Halusimme osallistua vaikeassa tilanteessa olevien lapsiperheiden auttamiseen erityisesti nyt, kun avun tarve on entisestään kasvanut. Kaikilla ei ole mahdollisuutta ostaa joulupöytään haluamiaan ruokia ja herkkuja. Keräys on asiakkaillemme konkreettinen tapa auttaa. Lisäksi K-Supermarketit tekevät erillisen 100 000 euron lahjoituksen Mannerheimin Lastensuojeluliiton kautta, kertoo K-Supermarketin ketjujohtaja Anne Hujala tiedotteessa.

Pirkanmaalla lahjoitukset jaetaan muun muassa Tampereella sijaitsevan MLL:n Laivapuiston perhetalon ja Nokialla sijaitsevan Perhetalo Tuutikin kautta apua tarvitseville perheille. Lisäksi alueella jaetaan 220 perheelle K-Supermarketien lahjoittama ruokalahjakortti.

– Meidän alueellamme moni lapsiperhe joutuu tuskailemaan joulun ruokaostosten kanssa. Mahdollisuus jakaa ruokalahjoja tulee todella tarpeeseen. On iso ilo myös jakajalle, kun saa auttaa näin konkreettisella tavalla, kertoo toiminnanjohtaja Päivi Meduri MLL:n Hämeen piiristä.

Pirkanmaalla mukana

K-Supermarket HerkkuDuo, Tampere

K-Supermarket Kaleva, Tampere

K-Supermarket Kaukajärvi, Tampere

K-Supermarket Kuninkaankulma, Tampere

K-Supermarket Nekala, Tampere

K-Supermarket Ratina, Tampere

K-Supermarket Komppi, Ikaalinen

K-Supermarket Kuljun Kartano, Lempäälä

K-Supermarket Linkki, Ylöjärvi

K-Supermarket Pälkäne

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut