Nokia-areenalla ei vielä viikonloppuna pääse seisomakatsomoon – "Aikataulu on viivästynyt"

Nokia-areenan seisomakatsomo-ominaisuus viivästyy johtuen katsomorakenteen toimittajasta. Toistaiseksi seisomakatsomolle varattu alue toimii istumakatsomona, jossa on numeroimattomat istumapaikat. Kaikille lipun ostaneille on kuitenkin paikka areenalla. Viivästyminen ei vaikuta yleisökapasiteettiin.

Arvo Piiroinen Oy:n toimitusjohtaja Mikko Lietzen kommentoi tiedotteessa, että seisomakatsomo ei "tällaisenaan täytä Piiroisen asettamia vaatimuksia".

– Vaatimuksiin ei olla päästy koronaviruspandemian aiheuttaman raaka-aineiden ja komponenttien saatavuusongelmien sekä matkustusrajoitusten takia, Lietzen kertoo tiedotteessa.

Alun perin seisomakatsomoille varatut alueet on areenan avausviikonloppuna 3.–4. joulukuuta muutettu molemmissa päissä istumakatsomoksi, joissa ei kuitenkaan ole paikkanumeroita.

Seisomakatsomosta lipun ostaneena voi valita haluamansa istuimen katsomossa merkityltä alueelta päädyssä, johon lippu on ostettu. Kaikille lipun ostaneille löytyy paikka areenalla. Sama käytäntö jatkuu, kunnes seisomakatsomot saadaan otettua käyttöön alkuperäisessä tarkoituksessaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut