Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Entinen Tappara-pelaaja kritisoi valmentaja Jussi Tapolaa – MTV: "Se oli aika kumma kausi"

Tampereen Tapparan kausi 2020-2021 oli hyvin haastava. Seuran ympärillä tapahtui kaikenlaista, ja yhtenä asiana joukkueen ulkomaalaispelaajien kanssa oli monenlaisia haasteita.

Tapparassa viime kaudella pelannut Jiri Smejkal kertoo ajasta omat näkemyksensä MTV:n verkkosivuilla. Smejkalia harmitti esimerkiksi se, että joukkueen toinen tshekkipelaaja Michael Spacek lähti joukkueesta kesken kauden. Omat haasteensa oli myös maalivahti Dominik Hrachovinalla, jonka koronanäkemykset herättivät hämmennystä kauden mittaan.

Tällä kaudella Smejkal pelaa Pelicansissa.

– Se oli aika kumma kausi. En oikeasti tiedä, oliko sillä valmentajalla ( Jussi Tapola) jotain tshekkipelaajia vastaan. Meitä oli joukkueessa neljä ja kaikilla oli jotain ongelmia. Minusta ei kuitenkaan tunnu, että kukaan meistä olisi ollut se ongelma. Nyt siellä ei ole taas yhtään tshekkiä. Se oli vähän outoa, Smejkal sanoo haastattelussa.

Puolustaja seurasi kauempaa myös edustusjoukkueen haasteita kapteenivalinnoissa.

– Tekstasin ”Jukille” ( Jukka Peltola) ja kysyin, että mitä siellä tapahtuu. Se ei juuri yllätä minua, koska minusta tilanne siinä ympäristössä ei ollut kunnossa. Se osoittaa vain sitä, mistä olen tässä puhunut tshekkipelaajien kohdalla, Smejkal sanoo MTV:n haastattelussa.