Lakko, Mikirotta, Tinke ja monet muut saapuvat Tampere-taloon – Tubecon tulee Tampereelle huhtikuussa 2022

Viihteellisen pelaamisen erikoistapahtuma Tubecon järjestetään huhtikuussa 2022 Tampere-talossa. Kyseessä on Pohjoismaiden suurin alan tapahtuma, joka kokoaa perinteisesti yhteen alan tunnetuimpia vaikuttajia, faneja sekä pelaajia.

Tapahtuman vetonaulaksi on nyt hankittu useampi alalta tuttu nimi. Tapahtuman osallistujat pääsevät tapaamaan, seuraamaan ja haastamaan eri peleissä peli- ja somemaailmasta tuttuja vaikuttajia.

Tapahtumassa ovat mukana esimerkiksi Lakko, IlariPro, Jaakko Parkkali, Jennysvoices, Namikolinx, Boheemi, Mikirotta, PAQPA, IlariPro, MrJallu101, Neddeplays, Tinke, Niko & Santtu ja monia muita.

– Ohjelma ja sisältö on rakennettu sekä nuoremmalle että vanhemmalle sukupolvelle ja tavoitteenamme on luoda tapahtumasta jokavuotinen viihteellisen pelaamisen ykköstapahtuma Suomessa, kertoo tiedotteessa Tubeconin toimitusjohtaja Jan Grehn.

– On hienoa päästä järjestämään tämä kauan odotettu suurtapahtuma Tampere-talossa ja kutsua peliharrastajia ja vaikuttajia eri puolilta Suomea viettämään aikaa yhdessä pelaamisen merkeissä, jatkaa tiedotteessa Tampere-talo Oy:n liiketoimintajohtaja Mika Nevalainen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut