Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Koululaiset paremmin huomioon, syöttöliikennettä paremmaksi... – Tällaista palautetta tamperelaiset antoivat Nysse-liikenteen muutoksista

Nyssen linjaston suunnittelua on tehty yhteistyössä asukkaiden ja joukkoliikenteen käyttäjien kanssa. Ensi kesän ja ensi talven linjastomuutokset tulevat käsittelyyn joulukuussa ja tammikuussa, ja niitä on pohjustettu kolmessa asukastilaisuudessa (Peltolammi, Hervanta, Koilliskeskus). Nysse kertoo tilaisuuksien annista tiedotteessa.

Koilliskeskuksen tilaisuudessa kritiikkiä tuli muuttuneista joukkoliikenneyhteyksistä ja syöttöliikenteestä. Asukkaat toivoivat, että joukkoliikenne huomioisi paremmin koululaisliikenteen Takahuhdin kouluun sekä toisaalta koululta liikuntamahdollisuuksiin. Osa oli myös tyytyväisiä Leinolan ja Vehmaisten muuttuneista yhteyksistä niin Linnainmaan omaan aluekeskukseen kuin Taysilla.

Hervannassa esille nousi ratikan syöttöliikenne. Keskustelua herätti muun muassa Lukonmäen joukkoliikenne sekä Hermiankadun joukkoliikenneratkaisu yleensäkin. Ratikan liikennöinnistä tuli kiitosta, Nysse tiedottaa.

Peltolammilla osallistujat olivat tiedotteen mukaan huolissaan siitä, onko linjastoa kehitetty liiaksikin Lempäälän joukkoliikennesuunnittelun ehdoilla. Osa koki, että joukkoliikennepalvelut ovat sen myötä heikentyneet. Osa oli tyytyväisiä nykyisiin reitteihin ja piti hyvänä, että keskustan eri kohteita saavutetaan uuden linjaston avulla. Useampi osallistuja toivoi nopeita yhteyksiä Multisillasta ja Peltolammin keskustasta Keskustorille saakka.