Hervanta saa ensi kesänä oman rockfestarin – "Vesitornilla oli suuri merkitys festaripaikkaa valittaessa"

Hervannalla on Rowan Raffertyn sydämessä oma paikkansa. Kun hänen perheensä muutti parikymmentä vuotta sitten Etelä-Afrikasta Suomeen, oli sen ensimmäinen asuinpaikka Hervanta puolentoista vuoden ajan. Teemu Nurmi

Teemu Nurmi

Tampereen rockfestarikesä 2022 käynnistyy aivan uudella festivaalilla.

Hervannan Kuusikkopuiston kentällä järjestetään 17.-18. kesäkuuta Hervanta Open Air, jossa esiintyjinä ovat Kolmas Nainen, Miljoonasade, Uniklubi, Brother Firetribe, Petri Nygård, Klamydia, Jonne Aaron, Dingo ja Portion Boys.

Hervanta Open Airin järjestävät tamperelaiset ohjelmatoimistot RH Entertainment Oy ja Nem Agency Oy, jonka toimitusjohtaja Rowan Rafferty kertoo haaveilleensa monta vuotta festarin järjestämisestä Hervannassa.

– Ajatus ei syntynyt siitä, että tehdään jokin festari jollekin asuinalueelle vaan nimenomaan Hervantaan. Hervanta on kuin kaupunki kaupungin sisällä eikä täällä ole ollut minkäänlaista suurempaa tapahtumaa. Nyt keksimme tapahtumalle konseptin ja sille hyvän paikan Hervannasta, Rafferty sanoo.

Kesäkuisen festarin tapahtumapaikka Kuusikkopuiston kenttä on Raffertyn mukaan massatapahtumalle oikein hyvä, alueen palvelut ovat kohtalaisen lähellä ja Kuusikkopuisto on logistisesti helppo saavuttaa. Ratikkakin kulkee muutaman sadan metrin päässä Insinöörinkadulla.

Heikommin Hervantaa tuntevat voivat suunnistaa paikalle seuraten lähes 50 metrin korkeuteen ulottuvaa Hervannan vesitornia, joka seisoo aivan kentän naapurissa.

Ajatus ei syntynyt siitä, että tehdään jokin festari jollekin asuinalueelle vaan nimenomaan Hervantaan.

– Vesitornilla oli suuri merkitys festaripaikkaa valittaessa, Rafferty myöntää.

Hän arvioi, että kentälle voi ottaa yleisöä muutama tuhat ihmistä. Musiikkitarjonnan oheen tulee tietysti muun muassa ruoka- ja juomapalveluita.

Rowan Rafferty on jo käynyt niistä keskusteluja hervantalaisten yrittäjien kanssa ja toivoo paikallisia yrityksiä yhteistyöhön.

Hervanta Open Air

Kuusikkopuiston kentällä 17.-18.6.2022 Tampere.

K-18/täydet ruoka- ja juomapalvelut.

Esiintyjät:

17.6.: Kolmas Nainen, Miljoonasade, Uniklubi ja Brother Firetribe.

18.6.: Petri Nygård, Klamydia, Jonne Aaron, Dingo ja Portion Boys.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut