Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sairaalan avustajaksi esittäytynyt henkilö pääsi yksityisasuntoon Valkeakoskella ja varasti sieltä rahaa – Poliisi: Jos henkilökorttia ei löydy, älä päästä sisälle

Valkeakoskella on viime päivinä sattunut kaksi varkaustapausta, joista ensimmäinen ajoittuu viime viikonloppuun. Tuolloin sairaalan vapaaehtoiseksi avustajaksi esittäytynyt pääsi viime lauantaina sisään hiljan hoitojaksolla olleen henkilön kotiin ja anasti tältä rahaa.

Poliisilla on tekoon epäilty tiedossa ja tavoitettu.

Poliisi muistuttaa, ettei odottamatta ovelle tulevia vieraita henkilöitä tule päästää asuntoon sisään, elleivät he voi todistaa työpaikan henkilökortilla tai muutoin olevansa oikealla asialla. Jos ulkopuolinen henkilö pääsee asuntoon, tulee tilanteessa soittaa välittömästi poliisille numeroon 112.

Valkeakoskelle sijoittuu myös toinen tapaus, jossa kaksi henkilöä anasti koruja koruliikkeestä tiistaina. Toinen henkilö harhautti myyjää, jolloin toinen keräsi koruja liikkeestä. Varkaus huomattiin henkilöiden poistuttua liikkeestä, mutta sivullisen vihjeiden avulla tekijäksi epäillyt on tavoitettu.