Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

TT:n näyttelijät laulavat jälleen joululauluja Aleksanterin kirkossa

Tampereen Teatterin näyttelijät laulavat jälleen tunnelmallisia joululauluja perinteisessä joulukonsertissa. Aleksanterin kirkossa 5. joulukuuta kello 18 järjestettävä konsertti on yleisölle maksuton, ja sitä voi katsoa joko paikan päällä kirkossa tai suorana verkossa.

Konsertissa on myös yhteislauluja, ja konserttiin saapuvilta edellytetään voimassa olevaa koronapassia. Koronapassit tarkistetaan kirkon ovilla kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä.

Konsertin aikana voi halutessaan osallistua keräykseen Tampereen ev.lut. seurakuntien Ruokapankin hyväksi. Viime vuonna konsertti nähtiin vain verkossa, ja se tuotti ruokakassikeräykseen 10 000 euroa.

Konsertissa esiintyy Tampereen Teatterin nykyisiä ja jo eläkkeellä olevia näyttelijöitä: Annuska Hannula, Jukka Leisti, Ville Majamaa, Ville Mikkonen, Seppo Mäki, Markku Niemelä, Elisa Piispanen, Pia Piltz, Arttu Ratinen, Elina Rintala, Arttu Soilumo, Antti Tiensuu ja Tuija Vuolle.

Tilaisuuden juontaa Tampereen Teatterin eläkkeelle siirtynyt johtaja Reino Bragge. Kapellimestarina toimii Niina Alitalo. Puheen tilaisuudessa pitää pastori Minnamaria Tammisalo.