Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänestä täällä! – Paras tamperelainen pizza, kebab, grilli ja siipipaikka ovat haussa jo viidettä kertaa

Taas äänestetään parasta tamperelaista pikaruokaa neljässä eri sarjassa.

Mistä sai Tampereen parhaan kebabin vuonna 2021? Entäpä pizzan? Mikä on kaupungin paras grilli? Kilpailu kaupungin parhaasta siipipaikasta on vuodesta toiseen tiukka.

Kaupunkilehti Tamperelainen on aloittanut jälleen Paras Tamperelainen Mättö 2021 -äänestyksen. Äänestyksessä haetaan Tampereen parasta kebabia, pizzaa, grilliä ja siipipaikkaa.

Pikkujoulukaudelle sopivasti sattuva äänestys järjestetään nyt viidennen kerran. Viime vuonna ääniä annettiin sarjaa kohti noin 7 000.

Löytyykö kaupungista paremmat paikat kuin Evin, Napoli, Ullan Grilli ja Siipiweikot, jotka voittivat samat äänestykset vuosi sitten.

Jokaiseen sarjaan on ehdokaslista, jota on täydennetty viime vuoden äänestyksen suosituimmilla omilla ehdokkailla ja kiinnostavimmilla uutuuksilla. Tänäkin vuonna jokaisessa sarjassa saa äänestää omaa suosikkiaan ehdokaslista ulkopuolelta.

Löytyykö kaupungista paremmat paikat kuin Evin, Napoli, Ullan Grilli ja Siipiweikot.

Äänestyksen toteutuksesta vastaa Mediatalo Keskisuomalaisen tutkimusyhtiö IROResearch.

Tamperelaisen suosittujen ravintolaäänestysten määrä on vakiintunut kolmeen. Alkuvuodesta äänestetään toisen kerran parasta salaatti- ja kasvisruokapaikkaa. Yhdeksättä kertaa pidettävä perinteinen Paras Tamperelainen Ravintola -äänestys järjestetään huhti–toukokuussa vuonna 2022.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!