Kapteenit heittävät jäähyväisiä Hakametsälle, edessä areena-aika – "Varmaan on hieno halli"

Kapteenit: Otto Rauhala ja Eemeli Suomi odottavat siirtymistä uudelle areenalle maltillisen innostuneena.

Perjantaina 3. joulukuuta on historiallinen päivä tamperelaisen jääkiekon historiassa, kun Tappara ja Ilves kohtaavat ensimmäistä kertaa Tampereen Kannen areenalla.

Joukkueiden kapteenit Otto Rauhala Tapparasta ja Eemeli Suomi Ilveksestä odottavat tulevaa maltillisen innostuneina. Puitteet muuttuvat suuremmiksi, mutta olennainen asia jääkiekkoilussa pystyy entisellään.

– Varmaan on hieno halli, mutta pelit ovat varmasti aika samanlaisia. Paikallismatsit ovat Ilveksen ja Tapparan välillä aina Tampereella hieno tapahtuma, ja niitä pelaajatkin odottavat siinä missä yleisökin. Uskon ja toivon, että tämä asia ei muutu mihinkään, sanoo Eemeli Suomi.

– Samoilla linjoilla. Se tietysti muuttuu, että areenaan saa sitten ottaa vähän enemmän porukkaa kuin Hakametsään, jatkaa Otto Rauhala.

Otto Rauhala kävi areenassa ensimmäistä kertaa syyskuussa. Eemeli Suomi on seurannut maisemaan nousevaa rakennusta ulkopuolelta.

– Huoltajat ovat vähän näyttäneet, että millaiset kopit tulee. Olen kävellyt paikan päältä ohi kun asun siinä lähellä, ja hienoltahan se näyttää. Kyllähän siellä pelaamisen pitäisi sujua tuossakin hallissa, Suomi pohtii.

– Me katsoimme vähän millainen koppi on ja miltä muuten näyttää. Kaikki oli siinä vaiheessa aika kesken, mutta hyvältä näytti. Kyllä se alkaa olla jo maailman mittakaavassakin sellainen halli, että ei jää vertailussa millään tavalla, sanoo Otto Rauhala.

Tappara-kapteeni kiinnitti jo hieman puolivalmiissa kokonaisuudessa huomiota siihen, että nyt Tampereella painitaan raskaan sarjan hallimittakaavassa. Nykyaikaisuus vähentää yhden argumentin heiltä, jotka eivät ole löytäneet Hakametsän perustamperelaisesta halliolosuhteesta niitä kaikkein parhaita puolia.

– Ei tosiaan pitäisi enää jäädä puitteista kiinni. Oheisjutuista ei tarvitse valittaa ainakaan, kun olemme tuolla hallissa, sanoo Otto Rauhala.

Tämä juttu on julkaistu aiemmin Tampereen uusi sydän -erikoisliitteessä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut