Tampere ottaa koronapassin käyttöön – näissä tilanteissa passia vaaditaan

Kuvituskuva Ella Karttunen

Riina Haapala

Tampereen kaupunki ottaa koronapassin käyttöön. Aluehallintovirasto on määrännyt Pirkanmaalle kokoontumisrajoituksia yli sadan hengen yleisötilaisuuksiin sisätiloissa.

Tampereen kaupungin kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotiloissa järjestettävissä yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa, edellytetään koronapassin esittämistä sisäänpääsyssä. Määräys on voimassa 19. joulukuuta asti. Koronapassin näyttäminen koskee yli 16-vuotiaita.

Vapriikissa, Milavidassa, Sara Hildénin -taidemuseossa ja Tampereen taidemuseossa museokäynneillä ei tarvitse esittää koronapassia. Koronapassi tulee kuitenkin näyttää museoiden tiloissa järjestettävissä yli sadan hengen yleisötilaisuuksissa.

Kulttuuritalo Laikussa, Lasten kulttuurikeskus Rullassa, Haiharan taidekeskuksessa ja Hiedanrannan kulttuuritapahtumissa koronapassia edellytetään kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa.

Tampereen kaupungin kirjastossa asioidessa lainaus- tai kokoelmapalveluissa ei tarvitse esittää koronapassia. Kirjaston tiloissa kaikkien 16 vuotta täyttäneiden tulee esittää koronapassi yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa.

Tampere filharmonian konsertteihin sisäänpääsyssä noudatetaan Tampere-talon ohjeistuksia. Tampere-talossa koronapassia edellytetään kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä. Koronapassi tulee esittää myös Tampere-talossa sijaitsevan Muumimuseon sisäänpääsyssä.

Kaikkien 16 vuotta täyttäneiden tulee esittää koronapassi Työnväenopiston järjestämissä yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa.

Kaupungin liikuntapaikoilla ja nuorisotiloissa kaikkien 16 vuotta täyttäneiden tulee esittää koronapassi tiloissa järjestettävissä yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa, kuten esimerkiksi eri järjestöjen järjestämissä tapahtumissa, otteluissa tai kilpailuissa, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa. Näissä tilaisuuksissa koronapassien tarkistamisesta vastaa urheilu- ja muiden tapahtumien järjestäjäyhteisö. Muissa tilanteissa kaupungin liikuntapaikoilla ja nuorisotiloissa ei tarvita koronapassia. Esimerkiksi uimahalleille, kuntosaleille ja liikunnanohjausryhmiin tulevien asiakkaiden ei tarvitse esittää koronapassia sisäänpääsyssä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut