Tampere saa uuden panimon paraatipaikalle – areenalla keitetään olutta Maltilla

Joulukuun alussa Tampereelle avautuvalle Nokia Arenalle on noussut oma olutpanimo Maltti Tampere.

Oregonilaislähtöisen ja sittemmin tamperelaistuneen Max Crawfordin luotsaamassa panimossa keitetään olutta raikkaasta lagerista reilusti humaloituun tupla IPAan.

Uutta tamperelaispanimoa luotsaava Crawford on työskennellyt oluen parissa jo yli 10 vuoden ajan niin Yhdysvalloissa, Vietnamissa kuin Tampereellakin. Hän on muun muassa ollut perustamassa Vietnamiin maan ensimmäistä craft-olutbrändiä. Sittemmin tamperelaistuneen Crawfordin mielestä Tampereen olutkulttuuri voi mainiosti.

– Tampereella on upeita panimoita ja oluita. Meillä on kuitenkin vielä paljon annettavaa. Kehitämme oluita juuri tamperelaisten oluiden ystävien makuun. Alkuun on tarjolla seitsemää Maltin omaa olutta, esimerkiksi areenan omaa lageria, voimakkaasti humaloitua tupla IPAa ja pehmeän maltaista Brown Alea, Crawford paljastaa tiedotteessa.

Maltti Tampere -panimon oluita pääsee maistelemaan Tampereen areenalla suoraan panimon yhteydessä sijaitsevassa panimoravintola Casino Taproomissa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut