Tampereen areenan kyljessä avautui uusi iltaravintola – "Sijainti on niin ainutlaatuinen, että olisi ollut hölmöä..."

Tampereen Sorinkatu 8:n uuden Wallesmanni-talon kivijalassa on avautunut ravintola Sorin Baari. Sen taustalla on Sorin Night Oy, joka on yli 20 ravintolaa eri puolilla Suomea pyörittävän Night People Groupin tytäryhtiö.

NPG:n ravintolatoimenjohtaja Timo Nyyssönen kertoo yhtiön etsineen Tampereelta ravintolapaikkaa jo pitempään, mutta lopulta Sorin Baarin tila tuli eteen hyvän onnen ja sattuman kautta.

– Tutulla kumppanillamme oli siinä toimistotila ja hän kysyi meiltä, että kiinnostaisiko laittaa toimistotilojen paikalle ravintola. Tila ei ollut alun perin ihanteellinen ravintolaa varten, joten teimme siinä kohtalaisen suuren muutostyön, Nyyssönen sanoo.

Sijainti on aina tärkeimpiä tekijöitä ravintolan menestymisen kannalta ja tässä kohtaa se oli selvästi ratkaisevin tekijä, kun Night People Group päätti avata muutaman vuoden tauon jälkeen ravintolan Tampereelle.

Sorin Baarin vierestä nousevat pian avautuvat portaat Nokia Arenalle, jonka seinä on vain noin 100 metrin päässä ravintolasta.

– Sijainti on niin ainutlaatuinen, että olisi ollut hölmöä jättää kokeilematta ravintolan avaamista siihen, Nyyssönen muistuttaa.

Sijainti on niin ainutlaatuinen, että olisi ollut hölmöä jättää kokeilematta ravintolan avaamista siihen.

– Areenan tapahtumat vaikuttavat asiakasvirtaamme, mutta emme silti ole areenan ravintola vaan itsenäinen ravintola sen välittömässä läheisyydessä, hän jatkaa.

Sorin Baari haluaa olla paikka, jonne ihmiset tulevat ennen jääkiekko-otteluita ja muita areenan tapahtumia sekä niiden jälkeen, mutta ravintola ei ole pelkkä urheilubaari.

– Näytämme toki otteluita televisiosta, mutta seinillämme ei ole pelipaitoja tai keikkajulisteita. Saamme valolla ja äänellä muunneltua ravintolaa eri teemojen mukaan. Meillä on mahdollisuus valaista ravintolan katto Tapparan kotipelin ajaksi sinisillä ja oransseilla raidoilla ja Ilveksen kotipeleissä vihreillä ja keltaisilla. Kun Suomella on ottelu jääkiekon MM-kisoissa, voimme käyttää sinistä ja valkoista, Timo Nyyssönen sanoo.

– Sorin Baari on kuitenkin myös alueen ihmisten rento kohtaamispaikka ja eräänlainen olohuone, hän lisää.

Sorin Baari on marraskuun ajan auki joka päivä kello 16-24, mutta aukiolo saattaa pidentyä molemmista päistä päivää, kun selviää, paljonko alueella liikkuu ihmisiä Nokia Arenan avauduttua.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut