Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tämä on ensimmäinen merkki talvesta – Sorsapuiston tekojäärata avautuu

Tampereen Sorsapuiston tekojääradan talvikausi avautuu 24. marraskuuta kello 8.

Tekojäärata on avoinna kaikille maanantaista perjantaihin kello 8.00–18.45 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 12.30–21.30.

Kenttä on jaettu kahteen osaan, josta toinen puoli on varattu mailattomille luistelijoille ja toinen puoli mailallisille, pallon kanssa pelaaville.

Tänä vuonna tekojäältä on varattu muutamia aikoja viikossa kaikille avoimeen rataluisteluun. Tällöin tekojäällä on mahdollista luistella pikaluisteluradan mukaisesti ilman mailoja tai apuvälineitä. Rataluisteluvuorot ovat tiistaisin ja torstaisin kello 19.30–21.30, lauantaisin kello 10.00–12.00 ja sunnuntaisin 8.00–12.00. Muina aikoina jäärata on varattu seurakäyttöön.

Sorsapuiston kaukalo on avoinna päivittäin kello 8.00–21.30 mailallisille ja kiekollisille pelaajille. Sorsapuistossa järjestetään Perheluistelukurssit neljänä peräkkäisenä lauantaina alkaen 27. marraskuuta, jolloin kaukalo on varattu tähän toimintaan kello 10.30–12.30.

Ilmaiset kurssit on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille vanhempineen, ja näihin ryhmiin on ilmoittautuminen HelleWin kautta 4. joulukuuta mennessä.

Alueella on tarjolla tänä talvena grilli- ja kahvilapalveluja sekä luistimien huolto- ja vuokrauspalvelu.