Vihreät lupaa aluevaaliohjelmassa panosta eriarvoisuuden vähentämiseen, ennaltaehkäisyyn ja peruspalveluihin – Apulaispormestari lähti ehdolle aluevaaleihin

Pirkanmaan Vihreät julkisti aluevaaliohjelmansa ja täydensi Pirkanmaan ehdokaslistaansa lauantaina..

Tulevalla Pirkanmaan hyvinvointialueella vihreät haluavat panostaa eriarvoisuuden vähentämiseen, ennaltaehkäisyyn ja vahvoihin peruspalveluihin.

Vihreiden mikaan tulevan hyvinvointialueen työtä tulee haastamaan myös rahoitus ja siihen liittyvä edunvalvonta.

Haastavan rahoitustilanteen oloissa hyvinvointialueella palveluita tulee kehittää myös järjestelmällisesti digitalisaatiota sekä yhteistyötä niin järjestöjen kuin yksityisten palveluntuottajien osalta.

– Näissä vaaleissa voidaan turvata laadukkaat palvelut, torjua eriarvoisuutta ja edistää ihmisten yhdenvertaista kohtelua, toteaa tiedotteessa vihreät aluevaaleihin puheenjohtajan sijaisena luotsaava Iiris Suomela, joka on ehdokkaana Pirkanmaalla.

– Henkilöstön työhyvinvointi ja mielekkäät työtehtävät ovat myös keskeisiä tulevan hyvinvointialueen menestymisen kannalta – vain pitämällä kiinni osaavasta henkilöstöstä, voidaan palvelut tuottaa kaikille pirkanmaalaisille myös tulevaisuudessa, toteaa ohjelman julkistanut Tampereen vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Jaakko Stenhäll tiedotteessa.

Vihreät nimesivät Pirkanmaan ehdokaslistalle muun muassa Tampereen apulaispormestari Matti Helimon ja kaupunginvaltuutettu Merve Caglayanin.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut