Tamperelainen Minetit on jälleen joukkuevoimistelun maailmanmestari

Tamperelainen Minetit ((Tampereen Sisu, Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion) on voittanut jälleen joukkuevoimistelun MM-kultaa.

Minettien kauden tärkein kilpailu Helsingin jäähallissa huipentui onnistuneeseen kokonaisuuteen.

– Yhtenäinen joukkue ja onnistunut suoritus oli mitalin takana. Upea Antton Laineen Kalevala-koreografia ja kova työ palkittiin. Olemme tehneet todella paljon töitä ja saimme hyvin pidettyä keskittymisen kilpailussa. Tuntui että koko voimisteluyhteisö oli tukena, joten tunnelma hallissa oli todella hieno. Kolmas maailmanmestaruus joukkueelle on unelmien täyttymys. Muutosten ja erilaisen kauden jälkeen maailmanmestaruus ei ollut itsestäänselvyys, mutta pitkäjänteinen työ palkittiin tänään mestaruudella, kertoo Minettien kapteeni Emmi Nikkilä tiedotteessa.

Joukkueessa voimistelevat Emmi Nikkilä (kapteeni, TaSi), Oona Haatanen (Illusion), Jessica Hakala (TaSi), Iinu Häkkinen (TaSi), Laura Kiljunen (Illusion), Adaliina Niininen (TaSi), Siiri Puuska (TaSi), Neea Sivil (Illusion), Meeriellen Sukari (TaSi).

Valmennuksesta vastaavat Titta Heikkilä ja Teija Kukkala, koreografiasta ja valmennuksesta Antton Laine, joukkueen huollosta Eetu Autio.

Nuorten sarjassa (14-16-vuotiaat) Suomen Minetit Junior (Tampereen Sisu) voimisteli teknisesti puhtaan kokonaisuuden ja ansaitsi suorituksellaan maailmanmestaruushopean.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut