Tammelan stadionin Vestan rakentaminen ja asuntojen myynti alkaa – Suurin asunto 104 neliötä

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Tampereen Tammelan uuden stadionin yhteyteen rakennettavan Asunto Oy Tampereen Vestan rakentamisen.

Kohde on myös saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on aloitettu.

Vesta sijaitsee stadionin Salhojankadun puoleisessa päässä ja kohteen alustava valmistuminen on syyskuussa 2023.

Asunto Oy Tampereen Vesta sijaitsee korkeamman naapurinsa Asunto Oy Tampereen Victorian vieressä. Victorian tapaan Vesta herätti suurta kiinnostusta jo ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin käynnistymistä ja asunnot varattiinkin hetkessä lähes täyteen.

Vestan 33 asuntoa tarjoavat vaihtoehtoja sekä omakoti- tai rivitalosta keskustaan muuttaville että sijoitusasuntoa tai kakkoskotia etsiville. Asuntoja Vestassa on yksiöistä aina näyttävään 104 neliön kokonaisuuteen.

Asuinpaikkaan kuuluvat myös asukkaiden käytössä olevat terassipihat istutuksineen ja aurinkotuoleineen. Yhteisterassien esikuvana toimii New Yorkin uniikki High Line -puistoalue. Stadionin on suunnitellut arkkitehtitoimisto JKMM Arkkitehdit Oy. Heidän käsialaansa ovat esimerkiksi tunnettu Amos Rex -taidemuseo ja Kansallismuseon uusi lisärakennus.

Tammelan stadionin pitkille sivuille tulee sekä asuinkerroksia että liiketilaa. Kokonaisuudessaan Tammelan stadionhankkeen on tarkoitus valmistua vuoden 2023 marraskuuhun mennessä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut