Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämeenkiven kiinteistössä tapahtuu kohta muutoksia: Power lähtee pois, Mehiläinen tulee tilalle

Uudistus: Myös kiinteistön katutason liiketilojen uudet yrittäjät julkistetaan pian.

Hämeenkadun ja Tuomiokirkonkadun kulmassa olevaan Hämeenkiven kiinteistöön tulee uutta toimintaa.

Kiinteistön tilojen vuokraajan Tampereen Seudun Osuuspankin yritysasiakaspankkiliiketoiminnan liiketoimintajohtaja Kari Lepistö kertoi Tamperelaiselle jo aiemmin, että talon kolmannessa kerroksessa olevan kodinkone- ja elektroniikkayritys Powerin vuokrasopimus päättyy vuodenvaihteessa.

Keskiviikkona selvisi, että Powerilta jäävän tilan täyttää Mehiläinen, joka laajentaa toimintaansa Tampereella uuden yksikön myötä alkusyksystä 2022.

1500 neliön yksikössä tulee palvelemaan sekä lääkärikeskus- ja työelämäpalvelut että Hammas Mehiläinen. Talosta löytyy jatkossa myös kattavat kuvantamis- ja laboratoriopalvelut.

Toimipiste työllistää lähes 50 terveydenhuollon ammattilaista.

Mehiläisen Tampereen nykyiset lääkärikeskukset sijaitsevat Finlaysonin alueella osoitteessa Itäinenkatu 3 sekä Kauppi Sports Centerin tiloissa osoitteessa Kuntokatu 17.

Hammas Mehiläinen palvelee Finlaysonin lääkärikeskuksen yhteydessä sekä ydinkeskustassa osoitteessa Hämeenkatu 20.

Hämeenkiven kiinteistön Stockmannin jälkeen tyhjentynyt katutason liiketila saanee kolmesta neljään toimijaa lisää. Tilassa on nyt vain Robert´s Coffee, jonka vuokrasopimus päättyy vuoden lopussa, mutta Tampereen Seudun Osuuspankin toive on, että kahvila jatkaisi siitä eteenpäinkin.

– Toimijat, joiden kanssa neuvottelemme katutasoon tulemisesta, ovat halunneet tietää, mitä kolmanteen kerrokseen avautuu ja keitä muita lienee tulossa katutasoon, sillä ne asiat ovat tärkeitä jokaisen toimijan oman päätöksen kannalta, Lepistö muistuttaa .

Hänen mukaan on hyvin epätodennäköistä, että katutasoon tulee huhuttu ravintolamaailma vaan tila jakaantunee eri alojen toimijoiden kesken.

– Katutason osalta työmme vielä jatkuu. Sen suhteen saattaisi julkistettavaa tulla tämän kuun aikana, Lepistö toteaa.

K-Supermarket Hämeenkatu jatkaa normaalisti kellarikerroksessa ja kiinteistön toinen kerros on Stockmannin käytössä.

Pääovien viereen tuleva K-Supermarket Hämeenkadun kauppiaiden Bistro Koo avautuu marraskuun aikana, Stockmannin tavaratalojohtaja Päivi Itkonen-Melartin kertoo.

Stockmannin puolella keskitytään valmistuneiden uudistusten jälkeen joulun rakentamiseen.