Veikko Vallin joutui kuuntelemaan, kun puolueesta lähtöpassit saanut mies alkoi solvata puolueen vaalipäällikköä keskellä Tammelantoria – IS: Solvaajalle sakot kahdesta rikoksesta

Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut 55-vuotiaan miehen 50 päiväsakkoon laittomasta uhkauksesta ja kunnianloukkauksesta. Mies huoritteli ja haukkui perussuomalaisten Tampereen yhdistyksen vaalipäällikköä alkukesästä Tammelantorilla.

Päätöksestä uutisoi Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

Miehen kommentit vastaanotti Tammelantorilla kansanedustaja Veikko Vallin. Vallinin mukaan mies huoritteli vaalipäällikköä ja oli sitä mieltä, että tältä pitäisi vääntää niskat nurin. Vallin kertoi esitutkinnassa, että paikalla oli tapahtumahetkellä noin 10–15 henkilöä.

Tammelantorilla tapahtunut vaikutti Ilta-Sanomien mukaan perussuomalaisten toimintaan siten, että vaalipäällikkö oli hankkinut turvamiehet suojakseen vaalikiertueen ajaksi. Lisäksi vaalipäällikkö oli hankkinut kotiinsa turvakamerat ja vaihdellut ajoreittejään toimistolta kotiin lähtiessään. Nyt tuomion saanut mies oli käynyt aiemmin uhkailemassa vaalipäällikköä perussuomalaisten toimistolla.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut