Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen Jellonagaalassa palkittiin keskiviikkona lastenmusiikin tekijöitä – elämäntyöpalkinto neljälle, joista yksi on Mikko Alatalo

Tampereella Pirkanmaan musiikkiopistolla järjestettiin keskiviikkoiltana Jellonagaala, jossa palkittiin ansioituneita lastenmusiikin tekijöitä.

Jokaiselle kategorialle oli oma palkintoraatinsa. Raadit työskentelivät kesän ja syksyn ajan ja valitsivat palkintoehdokkaat sekä voittajat. Vuoden lastenlaulu valittiin tänä vuonna yleisöäänestyksen ja lapsiraadin yhteistuloksena.

Neljälle tekijälle myönnettiin myös elämäntyöpalkinto. He ovat Mikko Alatalo, Eeva-Leena Pokela, Jussi Raittinen ja Pentti Rasinkangas.

Vuoden artistina palkittiin Herra Heinämäen lato-orkesteri. Tässäkin ryhmässä on Tampereelta tuttuja muusikkoja, kuten Heikki Salo ja basisti Mikko Löytty.

Vuoden lastenmusiikin tekijänä palkittiin Tero Pajunen. Vuoden tulokkaana palkittiin Suvi Isotalo. Vuoden lastenlauluna palkittiin Juha Mäen kappale Chihuahua, ja vuoden lastenlevynä Naattiorkesterin Voihan naatti.