Nokian Renkaat nostaa tuotantoa Nokian-tehtaalla – samalla syntyy 80 uutta työpaikkaa

Nokian Renkaat nostaa henkilöautonrenkaiden tuotantokapasiteettiaan merkittävästi Nokialla siirtymällä tuotannossa keskeytymättömään kolmivuorojärjestelmään.

Kapasiteetin lisäyksen myötä Nokialle syntyy noin 80 uutta työpaikkaa henkilöautonrenkaiden tuotantotehtäviin.

Rekrytoinnit alkavat heti. Viiteen vuoroon seitsemänä päivänä viikossa siirrytään alkuvuodesta 2022.

– Rengaskysyntä päämarkkinoillamme on kasvanut koko vuoden ajan ja kysyntä jatkuu vahvana. Nostamme kapasiteettiamme Nokian-tehtaalla ja lisäämme henkilöstöä henkilöautonrenkaiden tuotantoon. Haluamme näin varmistaa menestystuotteidemme saatavuuden. On hienoa, että voimme yhteistyöllä saada aikaan ratkaisuja, jotka hyödyttävät niin yritystä, henkilöstöä kuin asiakkaitammekin, johtaja Manu Salmi sanoo tiedotteessa.

Henkilöautonrenkaiden tuotannossa Nokialla siirryttiin elokuussa työskentelemään neljässä vuorossa kuutena päivänä viikossa.

Tehtaalla työskennellään alkuvuodesta 2022 lähtien viidessä vuorossa seitsemänä päivänä viikossa. Nokialle on vuonna 2021 rekrytoitu noin 120 ihmistä. Lisäyksien myötä Nokialle on syntynyt reilun vuoden aikana kaikkiaan noin 200 uutta työpaikkaa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut