Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampere esittelee Dubaissa ratkaisun, joka tekee kansalaisten ja tapahtumakävijöiden arjesta turvallisempaa

Tampereen kaupunki esittelee 28.2.2022 Dubain maailmannäyttelyssä uuden innovatiivisen ratkaisun, joka tekee kansalaisten ja tapahtumakävijöiden arjesta turvallisempaa.

SURE (Smart Urban Security and Event Resilience) tarjoaa ainutlaatuisen skaalautuvan avaimet käteen -turvallisuusratkaisun kaupungeille, jotka haluavat kehittää suunnitelmallisesti kaupunki- ja tapahtumaturvallisuutta niin, että turvallisuuden tunne ja viihtyvyys säilyvät.

Tapahtumakävijät ja asukkaat saavat kokea turvaa ja sujuvuutta, koska SURE auttaa viranomaisia ja tapahtumatuottajia suunnittelemaan, ennakoimaan ja testaamaan tapahtuman eri elementtejä sekä toimimaan entistä tehokkaammin yhteistyössä tapahtuman aikana.

SURE lanseerataan nyt Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa yli vuosikymmenen ajan alueella toimineen suomalaisen konsulttiyrityksen avustuksella.

Riikka Kytösaaren, Partner & Senior Consultant Broadfolio MEA:ssa, mukaan yhteistyöllä rakennettu strateginen silta Tampereen ja Dubain välille tarjoaa yrityksille erinomaisen ponnahduslaudan kasvuun uusilla markkinoilla. Turvallisuusalan markkinapotentiaali Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Persianlahden yhteistyöneuvoston (GCC) alueella kasvaa ja tarve SURE:n kaltaisille kokonaisvaltaisille palveluille on tunnistettu.

SURE on rahoitettu EU:n Urban Innovative Actions -ohjelmasta (UIA).