Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaismiehelle syytteet peräti neljästäkymmenestä rikoksesta – syyttäjä vaatii ehdotonta vankeusrangaistusta

Aluesyyttäjä Heidi Ukskoski vaatii tamperelaiselle miehelle ehdotonta vankeusrangaistusta peräti neljästäkymmenestä eri rikoksesta, jotka ovat ajoittuneet kevään 2020 ja kesän 2021 väliselle ajalle. Epäillyt rikokset ovat suuntautuneet suureksi osaksi tamperelaiseen naiseen: syyttäjän mukaan mies on pahoinpidellyt tätä useita kertoja, rikkonut lähestymiskieltoa useita kertoja sekä rikkonut tämän kotirauhaa.

Yksi tällainen tilanne on ajoittunut esimerkiksi kesäkuuhun 2021. Silloin mies on tullut naisen kotipihaan huutamaan tämän nimeä. Miehellä on ollut tiedossa lähestymiskielto, joka on määrätty tälle maaliskuussa 2021. Välikohtaus ei ole rajoittunut pelkästään huutamiseen: mies on myös heittänyt kivellä naisen käyttämän asunnon ikkunaan. Ikkuna on hajonnut heiton seurauksena.

Lisäksi syytekokonaisuus käsittää useampia huumeidenkäyttöön liittyviä rikoksia sekä useamman rattijuopumuksen. Miehen epäillään ajaneen autoa huumeiden vaikutuksen alaisena Kangasalla ja Tampereella useampaan eri otteeseen.