Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miikka Kuusela palaa Kooveen päävalmentajaksi

Jääkiekon Mestiksessä pelaavan Kooveen uudeksi päävalmentajaksi valittiin tuttu mies, kun kaudella 2019-20 päävalmentajana toiminut Miikka Kuusela kirjoitti seuran kanssa sopimuksen, joka on voimassa kauden 2023-24 loppuun saakka.

Kuusela siirtyi aikanaan Ilveksen U20-joukkueen päävalmentajaksi, josta hän nyt siirtyy takaisin Kooveen mestisjoukkueen ruoriin.

– Koovee otti Ilvekseen yhteyttä viime viikolla ja kysyi mahdollisuutta neuvotella kanssani. Ilves näkee Mestis-yhteistyön erittäin tärkeänä asiana pirkanmaalaisen jääkiekon kehittämisessä ja antoivat minulle oikeuden neuvotella sopimuksesta Kooveen kanssa, Kuusela sanoo tiedotteessa.

Kooveen alkukausi ei ole sujunut oikein odotusten mukaisesti, mutta Kuusela näkee kuitenkin joukkueessa paljon potentiaalia.

– Tietysti tavoitteista pitää keskustella pelaajienkin kanssa, mutta uskon tulostavoitteen olevan heillekin melko selvä. Karsintaviivan yläpuolelle täytyy tietenkin päästä. Mahdollisuudet on paljon parempaankin, kausi on vielä niin alussa. Näen Kooveella olevan mahdollisuuden pelata pudotuspeleissä ja taistella hyvistäkin sijoituksista. Onhan se vielä kaukana ja vaatii toki paljon töitä pelaajiltakin, mutta näen sen mahdollisena.