Madonna-musikaali tulee Tampereelle – "Laulut puhuvat puolestaan"

Brittiläistä alkuperää oleva Madonna-musikaali tulee Suomeen syksyllä 2022. Se perustuu pop-ikoniksi tituleeratun Madonnan hitteihin ja elämäntarinaan.

Musiikki, tanssijat, videomateriaali ja Madonnan elämään linkittyvät tarinat kuljettavat kuulijan matkalle maailman suosituimpiin lukeutuvan pop-tähden elämään. Material Girl The Music of Madonna -musikaali sisältää kaikki Madonnan suurimmat hitit. Esityksen pääosassa nähdään Jodie Jane Jackson.

Englantilaisen Slamdunk Entertainmentin tuottama musikaali on ollut esityksissä lukuisissa musiikkiteattereissa eri puolilla Isoa-Britanniaa ja Eurooppaa. Suomessa musikaalia esitettiin täysille saleille syksyllä 2018. Nyt musikaali palaa Suomeen loka-marraskuussa 2022.

– Madonna on paljon enemmän kuin hänen musiikkinsa. Hän on erittäin varakas ja menestyvä, mutta samalla hän on maanläheinen henkilö, jolla on ollut vaikeuksia ja surua kuten meillä kaikilla. Esityksessämme nähdään toivottavasti kaikki hänen elämänsä osa-alueet – ja laulut puhuvat puolestaan, sanoo Slamdunk Entertainmentin johtaja Duncan Heather tuotannon tiedotteessa.

Kiertueen järjestelyistä Suomessa vastaa tamperelainen RH Entertainment.

Material Girl The Music Of Madonna

Pe 28.10.2022 Oulu, Madetojansali

La 29.10.2022 Jyväskylä, Paviljonki

Su 30.10.2022 Tampere-talo, pieni sali

Ma 31.10.2022 Helsinki, Kulttuuritalo

Ti 1.11.2022 Turku, Konserttitalo

Tilaisuuden kesto on noin 2 tuntia 30 minuuttia sisältäen väliajan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut