Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Madonna-musikaali tulee Tampereelle – "Laulut puhuvat puolestaan"

Brittiläistä alkuperää oleva Madonna-musikaali tulee Suomeen syksyllä 2022. Se perustuu pop-ikoniksi tituleeratun Madonnan hitteihin ja elämäntarinaan.

Musiikki, tanssijat, videomateriaali ja Madonnan elämään linkittyvät tarinat kuljettavat kuulijan matkalle maailman suosituimpiin lukeutuvan pop-tähden elämään. Material Girl The Music of Madonna -musikaali sisältää kaikki Madonnan suurimmat hitit. Esityksen pääosassa nähdään Jodie Jane Jackson.

Englantilaisen Slamdunk Entertainmentin tuottama musikaali on ollut esityksissä lukuisissa musiikkiteattereissa eri puolilla Isoa-Britanniaa ja Eurooppaa. Suomessa musikaalia esitettiin täysille saleille syksyllä 2018. Nyt musikaali palaa Suomeen loka-marraskuussa 2022.

– Madonna on paljon enemmän kuin hänen musiikkinsa. Hän on erittäin varakas ja menestyvä, mutta samalla hän on maanläheinen henkilö, jolla on ollut vaikeuksia ja surua kuten meillä kaikilla. Esityksessämme nähdään toivottavasti kaikki hänen elämänsä osa-alueet – ja laulut puhuvat puolestaan, sanoo Slamdunk Entertainmentin johtaja Duncan Heather tuotannon tiedotteessa.

Kiertueen järjestelyistä Suomessa vastaa tamperelainen RH Entertainment.