Taito-Finlandia tamperelaiselle Jonna Hietalalle – "On kyse muustakin kuin vain naisten pienistä piiperryksistä"

Taito-Finlandia-palkinto on myönnetty Laine Publishing -kustantamon toimitusjohtaja Jonna Hietalalle.

Laine sai palkinnon perjantaina Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa järjestettävien Suomen Kädentaidot -messujen avajaisissa.

– Jonna Hietala ja Laine-lehti ovat tehneet varsin poikkeuksellista työtä suomalaisessa käsityökentässä. He ovat kyenneet tekemään läpimurron kansainvälisille markkinoille ja muodostaneet lehden ympärille oman yhteisön. Hietalan ja Laineen tarina kertoo siitä, kuinka käsityöt voivat luoda pohjan monenlaiselle yritystoiminnalle, taitoliiton toiminnanjohtaja Minna Hyytiäinen perustelee valintaansa tiedotteessa.

Taito-Finlandia-tunnustuksen arvo on 3 000 euroa.

– Olen todella yllättynyt, kiitollinen ja ylpeä tästä tunnustuksesta. Tämä on kannanotto siihen, että on okei pärjätä taiteella ja käsityöllä. Käsityöstä on tehty globaali ja varteenotettava bisnes, Hietala iloitsee tiedotteessa.

– Jo Taito-Finlandia nimenäkin on upea. Uskon, että tunnustus nostaa käsityön arvostusta myös muiden kuin alan harrastajien silmissä: on kyse muustakin kuin vain naisten pienistä piiperryksistä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut