Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

GoGolf avasi golfiin painottuvan viihdekeskuksen Nokialle – "Sisäharjoittelutiloista on ollut huutava pula"

Golftoimija GoGolf juhli torstaina uuden 6 000 neliömetrin laajuisen viihdekeskuksen avajaisia Nokialla. Yritys kertoo asiasta tiedotteessa.

Keskus palvelee Pirkanmaan talousalueella voimakkaasti kasvussa olevaa golfareiden joukkoa ja heidän perheitään. Keskuksen yhteyteen valmistuu lisäksi neljä padel-kenttää.

Tiloissa toimii myös Tampereelta lähtöisin oleva Golf Sky -myymäläketju ja sen liike on 2 000 neliömetrillään Suomen suurin golfin erikoismyymälä. Golf Skylle valmistui keskuksen yhteyteen lisäksi keskusvarasto, joka palvelee verkkokaupan asiakkaita ympäri vuorokauden.

– Tampereen alueen golfin sisäharjoittelufasiliteeteista on ollut huutava pulaa, johon voimme nyt tuoda helpotusta. Uuden sisäharjoittelukeskuksen ansiosta golfista tulee selkeästi ympärivuotinen harrastus ja kaukana ovat ajat, jolloin golfarit harjoittelivat talvella karuissa tehdashalleissa pilkkihaalareissa. Viihdekeskuksen modernit lyöntisimulaattorit ja laadukkaat tekonurmimateriaalit tuovat realistisen pelituntuman sekä lyöntiin että lähipeliin, liiketoimintajohtaja Mikael Hästbacka sanoo tiedotteessa.

GoGolf Lounge Tampereella on yhteensä kahdeksan Trackman-lyöntisimulaattoria. Näistä kaksi sijoitetaan erillisiin vip-huoneisiin, joita myös yritykset voivat varata kokouskäyttöön.

– Trackman-simulaattoreita hyödynnetään myös Golf Skyn mailaräätälöinneissä, jotka ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan, kertoo Golf Skyn toimitusjohtaja ja perustaja Mikko Asonen.

Keskukseen on myös rakennettu yli 200 neliömetrin lähipelialue, jonka pinnanmuodot on suunniteltu yhdessä GoGolfin päävalmentajan Timo Karvisen kanssa.

– Puttiviheriön kallistukset palvelevat myös tavoitteellisia golfaajia ja maamme johtavia kilpapelaajia.