Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Jussikodin toiminta siirtyy kaupungin omaksi toiminnaksi toukokuussa 2022

Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien Jussikodin tukiasumisyksikön palvelujen järjestäminen siirtyy Tampereen kaupungin omaksi toiminnaksi nykyisen palveluntuottajan sopimuskauden päätyttyä 1.5.2022 alkaen.

Jussikodin palvelut tuottaa tällä hetkellä Humana Oy.

Tampereella Takahuhdissa sijaitsevassa Jussikodissa on 41 asuntoa. Yksikkö tarjoaa tukiasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Siellä työskentelee viisi työntekijää, jotka avustavat asukkaita arjen toiminnoissa heidän toimintakykynsä mukaan.

Muutos ei vaadi toimenpiteitä Jussinkodin asukkailta tai heidän omaisiltaan. Asukkaiden asuminen jatkuu kuten aikaisemminkin ja tuttu henkilökunta siirtyy Tampereen kaupungille liikkeenluovutuksen periaatteella.

Tampereen kaupunki ostaa pääasiassa ulkopuolisilta palveluntuottajilta mielenterveys- ja päihdekuntoutujille suunnatut tukiasumisen palvelut. Jussikodin toiminnan siirto kaupungille vahvistaa kaupungin omaa palvelutuotantoa ja selkeyttää palvelupolkuja.