Jussikodin toiminta siirtyy kaupungin omaksi toiminnaksi toukokuussa 2022

Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien Jussikodin tukiasumisyksikön palvelujen järjestäminen siirtyy Tampereen kaupungin omaksi toiminnaksi nykyisen palveluntuottajan sopimuskauden päätyttyä 1.5.2022 alkaen.

Jussikodin palvelut tuottaa tällä hetkellä Humana Oy.

Tampereella Takahuhdissa sijaitsevassa Jussikodissa on 41 asuntoa. Yksikkö tarjoaa tukiasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Siellä työskentelee viisi työntekijää, jotka avustavat asukkaita arjen toiminnoissa heidän toimintakykynsä mukaan.

Muutos ei vaadi toimenpiteitä Jussinkodin asukkailta tai heidän omaisiltaan. Asukkaiden asuminen jatkuu kuten aikaisemminkin ja tuttu henkilökunta siirtyy Tampereen kaupungille liikkeenluovutuksen periaatteella.

Tampereen kaupunki ostaa pääasiassa ulkopuolisilta palveluntuottajilta mielenterveys- ja päihdekuntoutujille suunnatut tukiasumisen palvelut. Jussikodin toiminnan siirto kaupungille vahvistaa kaupungin omaa palvelutuotantoa ja selkeyttää palvelupolkuja.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut