Suomen Kädentaidot -tapahtuma ruuhkauttaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen aluetta

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävä Suomen Kädentaidot -messutapahtuma vilkastuttaa liikennettä perjantaista sunnuntaihin 12.–14. marraskuuta.

Ruuhkia muodostuu erityisesti Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään alueille. Alueella liikkuvia kehotetaan varaamaan hieman tavallista enemmän aikaa matkantekoon ja huomioimaan liikenneturvallisuus ruuhkaisina aikoina.

Tampereen Messut suosittelee messuvieraita käyttämään julkisia kulkuvälineitä saapuessaan tapahtumaan. Messu- ja Urheilukeskuksen ohi kulkevia bussivuoroja on lisätty. Messubussi 101 kulkee Keskustorin ja messukeskuksen välillä koko päivän. Tänä vuonna messuille on otettu käyttöön myös bussilinja 102, joka kulkee Lielahdesta Lamminpään ja Tesoman kautta messuille.

Tampereen seudun joukkoliikenteen linja 12 ajaa normaalin aikataulun mukaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen noin 20 minuutin välein. Reitti kulkee rautatieaseman ja Ratinan kauppakeskuksen kautta suoraan messujen pääsisäänkäynnin eteen.

Linja 8 liikennöi Keskustorilta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen suuntaan ja pysähtyy Härmälänrannassa Nuolialantielle, mistä on noin kymmenen minuutin kävelymatka messukeskuksen pohjoiselle sisäänkäynnille. Kaikilla bussivuoroilla on voimassa normaalit Tampereen seudun joukkoliikenteen lippuhinnat.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut