Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tamperelaisen Verokone | Tässä on Pirkanmaan tulokärki – kovatuloisin kaksikko pelimiehiä

Pirkanmaan kovatuloisin viime vuoden verotuksessa on Tommi Vallisto. Hänen kokonaistulonsa olivat 11,4 miljoonaa euroa. Toiseksi eniten tuloja oli Ilkka Juopperilla: 10,9 miljoonaa euroa. Kaksikon tulot ovat peräisin peliyhtiö Small Giant Gamesista: yhtiö myi vuonna 2018 toiminta yhdysvaltalaiselle Zyngalle 610 miljoonan euron kauppahinnalla.

Kolmanneksi eniten tienasi A-Insinöörien osaomistaja ja entinen sen hallituksen puheenjohtaja Heikki Käkönen. Käkösen kokonaistulot olivat 5,8 miljoonaa euroa. A-Insinöörien liiketoiminta myytiin viime vuonna Vaaka Partnersille.

Kymmenen kärjessä kaikki ovat miehiä. Neljäntenä listalla on Tuomas Numminen, joka kuuluu ohjelmistöyhtiö Admicomin johtoryhmään (kokonaistulot 4,5 miljoonaa euroa). Yhtiön johtajat ovat myyneet sen osakkeita yli 4,7 miljoonalla eurolla tiistaina. Myös viidenneksi kovatuloisin, Timo Leppänen, kuuluu tähän sarjaan (4,37 miljoonaa euroa).

Kuudentena ja seitsemäntenä listalta lyötyvät huittislaisen Lihajaloste Korpela Oy:n Seppo ja Jari-Jukka Korpela. Kaksikko myi yrityksensä viime vuonna Landeli Groupille. Kahdeksantena listalla on Kai-Antti Hintz, yhdeksäntenä Keijo Meriläinen ja kymmenikön täydentää Juha Ritala.

Tamperelaisen Verokoneeseen pääset tutustumaan tästä.