Vihreä poliitikkopariskunta kihloihin – "Elämäni romanttisin hetki"

Alviina Alametsä ja Jaakko Mustakallio menivät kihloihin. Arkistokuvassa kaksikko kuvattuna Tampereen Itsenäisyydenkadulla syyskuussa 2020. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Europarlamentaarikko Alviina Alametsä ja Tampereen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Jaakko Mustakallio ovat menneet kihloihin maanantai-iltana. Molemmat edustavat Vihreitä. Myös Alametsä on syntynyt Tampereella.

Mustakallio kertoo asiasta tiedotteessa.

– Kihloissa! Jaakko yllätti kosinnalla maanantaina. Elämäni romanttisin hetki. Sanoin kyllä, ja häitä tanssitaan 2023. Kiitos Jaakko, kun teet päivistä niin onnellisia️, kertoo Alametsä omassa julkaisussaan.

– Tätä olin miettinyt jo pitkään, ja syyslomalla pääsin yllättämään. Elämäni suurin ja merkittävin päätös – ja hän sanoi kyllä! Ollaan kyllä tosi onnellisia️, summaa Mustakallio omassa päivityksessään.

Kaksikko tapasi ensimmäistä kertaa toisensa Jämsässä järjestetyssä puoluekokouksessa vuonna 2014. He alkoivat seurustella vuonna 2019.

Tamperelainen kertoi poliitikkopariskunnan arjesta ja aikataulujen järjestymisestä syyskuussa 2020.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut