Tampereen keskusta-alueen kivijalkaliikkeiden vetovoimaa kehitetään säätiörahoituksella

Tampereen Kauppayhdistyksen Säätiön rahoittaman yritysryhmähankkeen tarkoituksena on Tampereen keskusta-alueen kivijalkaliikkeiden nopea elpyminen ja vetovoimaisuuden parantaminen.

Uusille asiakasmarkkinoille -kehittämishankkeella tuetaan kivijalkaliikkeiden yrittäjiä myynnin, markkinoinnin ja asiakasmäärän kehittämisessä konkreettisella tavalla. Verkostoitumisen avulla pyritään lisäämään kauppaliikkeiden medianäkyvyyttä ja tarjotaan tukea markkinointiin.

Tavoitteena ovat yritysten yhteiset markkinointikampanjat ja näkyvyyden parantaminen Tampereen kaupunkialueen markkinoinnissa.

Lisäksi yrityshyötyä vahvistetaan Tampereen Kauppayhdistyksen Säätiön markkinointituella.

Uusille asiakasmarkkinoille -hankkeeseen valitaan hakemusten perusteella mukaan 15 Tampereen keskusta-alueen kivijalkaliikettä, jotka tarjoavat erilaisia palveluita ja tuotteita. Haku valmennukseen on auki 21. joulukuuta saakka. Siihen voi hakea Tampereen keskusta-alueen kivijalkayrittäjä, joka haluaa kehittää yrityksensä markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua, kasvaa kannattavasti, verkostoitua, innostua ja laittaa oman panoksensa Tampereen keskusta-alueen yritysten vetovoimaisuuden parantamiseen.

Hanke käynnistyy 2022 tammikuun puolivälissä ja kestää syksyyn. Valmennuspäivät yrittäjille ja heidän henkilöstölleen järjestetään Luotain Consultingin tiloissa Tampereen Klingendahlissa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut