Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sorin sirkuksen joulushow Soilu palaa maneesille uutena versiona

Tamperelaisen Sorin Sirkuksen joulushow Soilu saa ensi-iltansa 19. marraskuuta.

Soilu on uusi versio vuoden 2020 samannimisestä joulushow-esityksestä. Vuoden 2021 Soilu sisältää uusia sirkusnumeroita ja mukana on myös uusia esiintyjiä.

Soilussa erämaahan eksynyt retkikunta tempautuu yllättäen seikkailuun, joka pakottaa kysymään mikä on totta ja mikä vanhaa kansantarua. Johtaako taival tunturiin vai toiseen todellisuuteen?

Koko perheelle suunnattu joulushow johdattaa katsojat matkalle tarunhohtoiseen talven maailmaan ja jännittäviin tilanteisiin kesyttömän ja arvaamattoman luonnon armoille.

Soilu tehtiin Sorin Sirkuksen maneesille jo viime vuonna, jolloin esitystoiminnassa oli käytössä tiukat koronarajoitukset ja yleisön määrää oli rajoitettu. Vuoden 2020 Soilu oli reilun tunnin mittainen, ja siinä ei ollut väliaikaa. Lopulta valtaosa suunnitelluista esityksistä peruttiin Pirkanmaan alueellisten koronarajoitusten tiukennuttua viime joulun alla.

Tämänvuotinen joulushow-esitys toteutetaan täydellä katsojakapasiteetilla, mutta tapahtumajärjestelyissä on otettu edelleen huomioon terveysturvallisuus. Yleisö on jaettu kahtia riittävän väljyyyden varmistamiseksi.

Esityksen kesto on noin kaksi tuntia sisältäen väliajan