Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuure Siira jatkaa Ilveksessä – "Oli helppo päätös jatkaa täällä"

Tampereen Ilveksessä vuodesta 2016 asti pelannut keskikenttämies Tuure Siira jatkaa Ilveksessä ainakin vielä yhden kauden ajan.

Seura tiedotti jatkosopimuksesta viikonvaihteessa.

– Kausihan oli melkoista vuoristorataa, joukkueen sisällä sattui paljon kaikenlaista. Niin pelaajia kuin valmentajiakin lähti kesken kauden ja välillä oli tosi vaikeaakin. Onneksi saatiin runkosarjan loppuun hyvä vaihe. Se nostatti fiilistä ja oikeastaan pelasti kauden. Loppusarjasta jäi kyllä hiukan hampaankoloon. Eihän viides sija mitenkään huono ole, mutta siinä ehti nälkä kasvaa syödessä ja varsinkin europaikkaa kovasti haluttiin saada, Siira kommentoi tiedotteessa.

Ilveksen kausi oli varsin värikäs ja tapahtumia täynnä. Jarkko Wissin potkujen jälkeen ajateltiin yleisesti, että loppukaudesta tulee täysi fiasko. Joukkue kuitenkin syttyi taistelemaan hankalassa tilanteessa.

– Alkukausi meni itsellä melko heikosti, mutta kun alkoi saada uudestaan isompaa roolia sekä peliaikaa, niin peli alkoi jälleen kulkemaan. Samoin kokoonpanon vakiintuminen helpotti pelaamista ja tuloksia alkoi tulla myös joukkueelle. Terve kilpailu näkyi treeneissä, kun penkillä istuneet nälkäiset pelaajat yrittivät päästä kokoonpanoon, Siira kuvailee.