Ida Hulkko jäi kaksi sadasosaa EM-mitalista – "Niin paljon tuli virheitä että se ärsyttää eniten"

Tamperelaisuimarit Ida Hulkko ja Veera Kivirinta olivat sunnuntaina siellä mihin ennakkoon tähtäsivätkin: 50 metrin rintauinnin finaalissa uinnin lyhyen radan EM-kisoissa.

Tavoitteet eivät kuitenkaan aivan toteutuneet – Hulkko jäi kaksi sadasosaa mitalista ja oli neljäs ja kuudentena maaliin tullut Kivirinta puolestaan hylättiin, sillä tuomaristo katsoi hänen maaliintulonsa sääntöjen vastaiseksi. Loppuliukuun liittyi perhosuinnin potku.

– Uinti oli perussuorittamista ja loppu meni vähän pakottamiseksi. Ehdottomasti mitali oli otettavissa ja se oli tavoitteeni. Kyllä se jäi niin pienestä kiinni ja niin paljon tuli virheitä, että se ärsyttää eniten. Jos olisin saanut uitua omalla tasollani ja pidettyä uinnin kasassa, niin olisi se mitali sieltä tullut, Hulkko kommentoi Suomen Uimaliiton tiedotteessa.

Joulukuussa uimarit kilpailevat MM-kisoissa.

– MM-kilpailuissa on samoja uimareita ja samanlaiset mahdollisuudet, katsotaan, että siellä sadasosat ovat sitten minun puolellani, Hulkko jatkaa.

Veera Kivirinta oli vielä kilpakumppaniaankin pettyneempi.

– Ärsyttää sunnattoman paljon, kun kaikki oli mahdollista. Nyt pitää ajatella, että tämä oli universumin tapa sanoa minulle, että starttia pitää harjoitella enemmän, Kivirinta kommentoi Suomen Uimaliiton tiedotteessa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut