Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelainen kaupunginvaltuutettu Ida Leino valittiin Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi – "Puolueen on laitettava velkaantumiselle stoppi"

Tamperelainen kaupunginvaltuutettu ja luokanopettaja Ida Leino, 27, on valittu Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi. Tehtävä on kaksivuotinen (2022–2023).

– Perustan poliittisen ajatteluni tulevaisuuteen katsomiselle. Emme saa antaa piiruakaan periksi niille, jotka yrittävät lyödä keppiä kehityksen rattaisiin, Leino sanoo järjestön tiedotteessa.

– Järjestömme sisällä näen erityisen tärkeänä piiriemme tukemisen nyt siirryttäessä korona-ajasta normaaliin. Lisäksi haluan panostaa sisäisen viestinnän vahvistamiseen, hän jatkaa.

Kokoomusnuoret on viime viikolla herättänyt keskustelua muun muassa kuvilla, jossa järjestö on ottanut kantaa leikkausten puolesta. Sloganeina ovat olleet esillä muun muassa "leikkaaminen on välittämistä" sekä "vastuunkantoa välittämistä leikkauksia".

– Kokoomuksen on laitettava velkaantumiselle stoppi. Meidän nuorten sukupolven on maksettava velka aikanaan. Meidän mielestämme ei ole kestävää tai vastuullista, että se johtaa esimerkiksi veronkorotuksiin, tai millä ikinä se rahoitetaankaan, Leino ottaa kantaa Iltalehden haastattelussa.