Ilves-fanin epäilty pahoinpitely etenee syyteharkintaan – Poliisi: Asianosaiset kuultu

Syyskuussa Ratinan stadionin liepeillä tapahtunut pahoinpitely etenee syyteharkintaan.

Tamperelainen uutisoi 13. syyskuuta, että nelikymppinen tamperelaismies pahoinpideltiin Ilveksen ja FC Lahden välisen Veikkausliiga-ottelun jälkeen. Miehen mukaan tilanteessa oli provosoivana tekijänä se, että hänellä oli Ilves-kaulahuivi.

– Yhtäkkiä joku ohikulkija alkaa repiä Ilveksen huivia kaulasta. Reagoin että “Mitä vittua", ja revin huivia takaisin. Sen jälkeen alkaa todella nopeasti sadella iskuja useammastakin suunnasta. Mukana ollut kaverini onnistui ilmeisesti repimään jonkun pahoinpitelijöistä pois tilanteesta. Tämän jälkeen pahoinpitelijät pakenivat silminnäkijöiden mukaan FC Lahden kannattajabussiin, mies kertoi.

Mies sai lyöntejä hampaisiin, joista useampi vaurioitui.

Tamperelainen haastatteli tapahtumiin liittyen silminnäkijää, joka oli nähnyt yksipuolisen nujakan lähietäisyydeltä.

– Hakkaajien paettua paikalta huivimies itse juoksi ensimmäisenä lähellä olleen poliisiauton luokse ja ilmoitti virkavallalle teosta. Lahden bussille lähdettiin yhdessä silminnäkijöiden ja poliisien kanssa etsimään ja tunnistamaan tapahtuneen pahoinpitelyn tekijöitä, jotta poliisit voisivat ottaa heidät kiinni, silminnäkijä kertoi Tamperelaiselle.

Sisä-Suomen poliisista kerrotaan, että poliisi on esitutkinnan suorittanut. Poliisi ei tarkenna, onko epäillyn asemassa yksi vai useampi henkilö.

– Osalliset on kuultu ja kokonaisuus on esitutkinnan päätyttyä lähetetty syyteharkintaan 18. lokakuuta, kertoo Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Ona Autere.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut