Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Digitaalinen materiaalitori aktivoi jätteiden ja sivuvirtojen kiertoa Tampereella, Virroilla ja Sastamalassa

Pirkanmaan teolliset symbioosit (PITS) -hanke järjestää yhteensä kuusi työpajaa, joiden tavoitteena on saada Pirkanmaan alueen materiaalivirrat tehokkaaseen käyttöön, auttaa uusien teollisten symbioosien muodostumista ja olemassa olevien tehostumista. Hanke kertoo tiedotteessaan, että siinä hyödynnetään alueellisen tutkimus– ja innovaatiotoiminnan vahvuuksia.

Hankkeen kolmannessa Materiaalivirrat rahaksi -työpajassa yritykset oppivat tunnistamaan organisaatioidensa mahdolliset hukkaresurssit ja saavat käytännön tukea Materiaalitorin käyttöönottoon ja hyödyntämiseen. Tuloksena yritysten jätekustannukset pienenevät ja luonnonvaroja säästyy. Halutessaan yritykset pääsevät myös tapaamaan kasvokkain muita alueen yrityksiä ja verkostoitumaan.

Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 24. marraskuuta kello 12–14 samanaikaisena toteutuksena Tampereella (paikka ilmoitetaan myöhemmin), Sastamalassa suomalaisen kirjan museo Pukstaavissa ja Virroilla nuorisokeskus Marttisissa sekä verkkotapahtumana Zoomissa.