Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Salibandyn MM-kotikisoissa nähdään joulukuussa maajoukkue, jossa yli puolet pelaajista on Tampereelta

Suomen miesten salibandymaajoukkue 3.–11. joulukuuta Helsingissä pelattaviin MM-kisoihin jon julkistettu. Päävalmentaja Petteri Nykky valitsi maailmanmestaruutta kolmen vuoden takaa puolustavaan ryhmäänsä viisi ensikertalaista.

Ryhmässä huomiota herättää huomattava tamperelaisten pelaajien määrä. 18 kenttäpelaajan ja kahden maalivahdin kokoonpanossa on peräti yksitoista Tampereen Classicin pelaajaa.

Maalivahti Lassi Toriseva on toinen valittu maalivahti. Seitsemästä puolustajasta neljä tulee Tampereelta: Juha Kivilehto, Janne Lamminen, Mikko Leikkanen sekä Krister Savonen. Savonen toipuu aivotärähdyksestä ja hänen toipumistaan seurataan.

Yhdestätoista hyökkääjästä kuusi on Classicin pelaajia. He ovat Oskari Heikkilä, Sami Johansson, Ville Lastikka, Eemeli Salin, Nico Salo ja Eetu Sikkinen. Ensikertalaisia mainituista pelaajista ovat Oskari Heikkilä ja Eetu Sikkinen.

Suomi aloittaa turnauksen 3. joulukuuta ottelulla Tanskaa vastaan. Mitalipelit pelataan Helsingissä viikkoa myöhemmin 10. ja 11. joulukuuta.