Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

XY tarvitsee seuraajan – Onko Vuoden Tamperelainen 2022 taas koira? Ehdota ehdokas ehdokkaaksi!

Vuoden Tamperelainen 2022 äänestys lähestyy.

Raadin asettama ehdokaslista julkistetaan totutusti vuodenvaihteen tienoilla ja äänestysaikaa on tammikuun loppupuolelle.

Ensin tarvitaan hyvä ehdokaslista ehdokkaista.

Siihen tarvitsemme taas lukijoiden apua.

Kuka sinun mielestäsi olisi oiva ehdokas listalle nostettavaksi?

Kilpailun sääntöjen mukaan Vuoden Tamperelainen on henkilö, yhdistys, yritys, seura tai jokin muu taho, joka on kuluneen vuoden aikana – ja mahdollisesti pitempäänkin – tehnyt Tamperetta ja tamperelaisuutta tunnetuksi.

Kuka olisi siis mielestäsi sellainen tamperelainen – tai tamperelaisuutta hyvin ilmentänyt ja tunnetuksi tehnyt muualla asuva – joka ansaitsisi tulla valituksi Vuoden Tamperelaiseksi 2022?

Palkinnoksi jaetaan tänäkin vuonna palanen vanhaa Hämeenkatua eli katukivenä viime vuosisadan alusta palvellut nupukivi.

Vuoden Tamperelainen 2021 palkinnon voitti Sisä-Suomen poliisin huumekoira XY. Koirille on mennyt kaksi perättäistä titteliä, sillä Vuoden Tamperelainen 2021 oli somekoira Topi the Dog.

Vuodesta 2002 järjestetyn Vuoden Tamperelainen -äänestyksen taustalla ovat Kaupunkilehti Tamperelainen ja Tampere tunnetuksi ry.

Ehdotukset voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen tre.toimitus@tamperelainen.fi.