Kun laulu alkaa soida Elämäni biisi-ohjelmassa, ohjaaja Petja Peltomaa seuraa kiinnostuneena vieraiden ilmeitä – "Siellä leuka loksahtaa ihan spontaanisti"

Kun Elämäni biisi-ohjelman jakso alkaa lauantai-iltana Tampereen Mediapoliksessa, sen ylöjärveläislähtöinen ohjaaja Petja Peltomaa seuraa erityisen kiinnostuneena ohjelmaan vieraaksi tulevien henkilöiden ilmeitä.

– Mehän tietysti tiedämme, että mikä on kenenkin vieraan biisi. Se on joka kerta yhtä hauskaa katsoa, kun biisi alkaa ja sen jälkeen katsoo biisin valinneen henkilön ilmeitä kun siellä leuka loksahtaa ihan spontaanisti, Peltomaa naurahtaa.

Lauantaina ohjelmasta nähdään tämän kauden viimeinen suora lähetys, jossa vieraana ovat Kummeli-miehet. Sitten on luvassa kaksi nauhoitettua lähetystä sekä joulujakso joulukuussa.

Peltomaa on idean äiti.

– Uskon konseptiin ja siihen, että tämä toimii ihan missä maassa tahansa. Ajatus on sen verran universaali, sellainen mihin jokaiselta löytyy oma kokemus.

Petja Peltomaan haastattelu on luettavissa lauantain printti-Tamperelaisesta.

Elämäni biisi nähdään TV1:ssä lauantaina kello 21.15 alkaen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut