Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Poliisi tavoitti Kaukajärven yöstä henkilön, jonka ajoneuvossa ei toiminut takavalo – pian autosta löytyi myös aggressiivinen ja erittäin päihtynyt matkustaja

Poliisi valvoi liikennettä maanantaiyönä noin kello 2.30 Kaukajärven kaupunginosassa Tampereella, kun partio kiinnitti huomiota ajoneuvoon, jonka takavalo ei toiminut. Ajoneuvon luovutusilmoitus oli myös tekemättä ja ajoneuvovero maksamatta.

Poliisi pysäytti ajoneuvon ja kuljettajaksi ilmeni ajo-oikeudeton henkilö. Henkilöllä oli viisi aiempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä. Kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman.

Ajoneuvon matkustajana oli aggressiivinen ja uhmakkaasti käyttäytyvä erittäin päihtynyt henkilö. Matkustajana ollut henkilö vietiin Tampereen pääpoliisiaseman päihtyneiden säilöön.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Kuljettajana olleella henkilöllä oli myös yksi voimassa oleva etsintäkuulutus ja hänet vietiin Tampereen pääpoliisiasemalle asiaa selvittämään.