Timo Jutila ihmettelee Hakametsän viimeisen paikallisottelun aikataulua – MTV: "Miksei viimeistä peliä pelata Tapparan ja Ilveksen välillä?"

Jouluaaton lapsi ja Tesoman oma poika Timo Jutila ihmettelee MTV:n haastattelussa sitä, miksi Tapparan ja Ilveksen välinen viimeinen Hakametsän-paikallisottelu pelataan lokakuun lopussa. Hallin viimeinen ottelu on luvassa 27. marraskuuta, ja se ei ole paikallisottelu.

– En ymmärrä, että miksei viimeinen peli pelata Tapparan ja Ilveksen välillä. Siitä olisi voinut tehdä vaikka kunnon perhepäivän. Kaikki juniorijoukkueet olisivat voineet pelata keskenään siellä ja niin edelleen, Jutila kommentoi MTV:lle.

– Nuo ovat niitä seurojen ja Liigan hommia, mutta onhan tuo selkeä virhe. Ehdottomasti paikalliskamppailun olisi pitänyt olla Hakametsän viimeinen peli, Jutila jatkaa.

Jutila kertoo odottavansa innolla Kannen areenan avautumista. Miehellä on omaakin liiketoimintaa mukana menossa, sillä Jutilan JetSetClubilla on areenassa oma 50 hengen klubi.

– Tässä on kuin pikkupoika joulua odotellessa. Tampere ansaitsee tuollaisen pyhätön. Areenalla on ihan mieletön sijainti. Sen suhteen on tehty upeaa yhteistyötä, Jutila sanoo MTV:lle.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut