Moneen kertaan palkittuun Napoliin meni palkinto taas – "Yrittäjällä on luovuutta, suunnitelmallisuutta sekä määrätietoista liiketoiminnan hoitamista"

Vuoden yrittäjänainen Birgitta Räsänen, Tampereen Seudun Yrittäjänaisten puheenjohtaja Tiina Pöhö ja Vuoden Ilona Tuulia Virta.
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Ravintoloitsija Birgitta Räsänen on valittu vuoden yrittäjänaiseksi Tampereella.

Valinnan teki Tampereen Seudun Yrittäjänaiset ry.

Räsänen on miehensä Kallen kanssa pyörittänyt Pizzeria Napolia vuodesta 1992.

– Yritys on hyvämaineinen ja menestyksellisesti hoidettu. Yrittäjällä on luovuutta, suunnitelmallisuutta sekä määrätietoista liiketoiminnan hoitamista. Hän on lisännyt työllisyyttä tai edistänyt oman alansa palveluja kotipaikkakunnallaan, todetaan perusteluissa.

Pizzeria Napoli on voittanut Tamperelaisen järjestämä Paras Tamperelainen Ravintola -äänestyksen nyt neljä kertaa peräkkäin.

Vuoden Ilona -palkinolla muistettiin Tuulia "Tuikku" Virta Super Tuikku Oy:stä.

Vuoden Ilonana palkitaan positiivinen ja energinen yrittäjänainen, joka luo ympärilleen hyvää fiilistä ja innostuneisuutta. Vuoden Ilona on esimerkki yrittäjänaisen myönteisestä tarmosta, tahdosta tarttua toimeen sekä rohkeudesta toteuttaa omaa unelmaa.

75-vuotta täyttävä Tampereen Seudun Yrittäjänaiset ry valittiin tässä kuussa Suomen yrittäjänaisten vuoden yhdistykseksi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut